Adverteren

Op deze pagina kunt u ons benaderen voor elke samenwerking, of u nou een website voor u bedrijf wil, of als u wil adverteren op onze website.

Voor prijzen over het adverteren op onze kunt u ons een email sturen op info@jvanderlinde.net wij staan in principe met zo goed als elke stad in top 10 van google, het zal u niet alleen directe klanten brengen maar onze autoriteit in google is zo hoog, dat een link op onze website naar uw website al een goede waardering is voor uw website.

Wij bieden niet alleen webdesign en advertenties aan, wij zijn ook gespecialiseerd in SEO ( Search Engine Optimazation) wij kunnen zorgen dat uw website bovenaan google komt drijven, wij bieden diverse pakketen aan, daar kunt u ons vrijblijvend over emailen, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden op uw vragen.

Mocht u nog meer vragen hebben over ons of over onze website voel je vrij om ons ten alle tijden beantwoorden passend antwoord of voorstel.

 

Met samenwerking bereik je een hoop meer. Zo ook ons aandeel op gebied van internet, met name ook voorlichting, je rechten & plichten, en waar je niet alleen als sex bedrijf maar ook dame, op moet letten. Het mes snijdt namelijk altijd aan twee kanten en niet alles is zo rooskleurig als geschetst wordt in blaadjes en internet artikels.