Werken bij telefoonsex

#1 – Gratistelefoonseks.nl

Werken bij telefoonsex

Gratistelefoonseks.nl is aanbieder van populaire sexlijnen en voorziet dagelijks tientallen bellers van spannend telefoon contact. Op de pagina met Werken bij sekslijn kan je alle nodige informatie teruglezen om vandaag nog aan de slag te gaan voor telefoonsex. Gratis Telefoonseks betaald € 0,25 cent voor starters en € 0,35 voor ervaren operators. Dit is de beste uitbetaling bij 0906 sexlijnen in Nederland.

  • Grootste aanbieder erotische lijnen
  • Correcte & snelle uitbetaling
  • Werken wanneer jou dat uitkomt

Werken bij telefoonsex

Wij zijn opzoek naar gemotiveerde dames, heren of transgenders vanaf 18 jaar of ouder, die potentieel werk zoekt bij een echte telefoonmaatschappij voor telefoonsex. De werkzaamheden houden in dat je tegen betaling kunt bellen met andere bellers die op hun beurt weer betalen voor toegang, en jij een leuke zakcent kunt bijverdienen op volledig legaal & erkende wijze. Het voordeel van werken bij telefoonsex is dat je zelf bepaald wat je doet en op welk tijdstip. Je bent dus niet gebonden aan bijv. vaste tijden op waarop je verplicht aanwezig moet zijn. Ook betalen wij de hoogste vergoeding ten opzichte van andere aanbieders op gebied van 0906 werk.

Er is bij ons altijd vraag naar leuke mensen die meer willen ontdekken op gebied van sekswerk. Het werken bij een sekslijn kan daarom ook een leuk alternatief zijn voor wanneer je meer wilt ontdekken in de erotische branche. Met de top 5 aanbieders kom je vandaag nog weg waar je snel een aanmelding kunt maken. Deze zal binnen 24 uur worden beantwoord (m.u.v weekend en feestdagen) en kan je direct vanuit huis aan de slag. Let wel dat deze aanmelding puur voor telefoonsex is. Wil je het combineren met een webcam? Dan is de pagina webcam model worden een aanrader. Je mag overigens met behoud van uitkering bijverdienen in overleg met je uitkeringsinstantie.

Dames & heren gevraagd

Het voordeel van werken bij telefoonsex is dat iedereen vanaf 18 jaar, woonzaam in Nederland, Belgie of Suriname welkom is om te werken bij de bovenstaande aanbieders. Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden via een van de bovenstaande websites om jouw inschrijving kenbaar te maken. Je zult binnen 24 uur een bericht krijgen met de vervolgstappen zodat jouw aanmelding afgerond zult worden. Bij aanmelden zijn enkele zaken wel verplicht zoals een kopie ID, geldig bankrekeningnummer en contact gegevens. We drukken je wel op het hart dat dit uitsluitend voor de administratie is en nooit openbaard zal worden richting wie dan ook. Discretie ligt hoog bij ons!

De gesprekken die je voert bedragen met verschillende mensen. Het kan om een vriendelijk, leuk, gezellig of politiek beladen gesprek gaan maar natuurlijk ook spannende telefoonsex. Je zult een hoop mensen ontdekken die verschillende wensen en fantasien hebben op dit vlak. Het is aan jou hoe je ermee omgaat en of je jouw beller op een zo tevreden mogelijke manier kunt maken. Je bent vrij om je aan te melden, ook al is het voor korte duur om te ontdekken of je het leuk vindt of niet. Zoals geschreven kan je vanuit een ander land dan Nederland alleen aanmelden en genieten van de meeste voordelen die aanbieders brengen. Zie ook onze Sexlijnen.

Beste uitbetaling & meer

Zoals geschreven bieden wij een uitbetaling vanaf € 0,25 cent tot € 0,35 cent per minuut aan onze operators. Voor een kleine 10 minuten bellen levert je dat € 2,50 tot € 3,50 op. In een vol uur tijd ligt dat bedrag op € 15 tot € 21 per uur. Ken jij andere aanbieders waar je vanuit je luie stoel thuis zo snel en makkelijk geld kunt verdienen? Wij niet. Je kunt het eventueel nog combineren met werkzaamheden zoals webcam model worden. Hier chat je tegen betaling met leuke bezoekers uit heel Europa. De verdiensten zijn ten alle tijde voor je inzichtelijk en worden deze de maand erop uitbetaald. Verdiensten over de maand januarie volgen dus in februari op je bankrekening.

Wij betalen op maandelijkse basis, de door jouw gegenereerde minuten aan jou uit. Wij hebben naast parttime werkers bij een telefoonlijn ook fulltime mensen in dienst. Deze maken een gemiddeld van 1500 tot 4000 minuten per maand, wat omgerekend € 375 tot € 1000 per maand is. Dit zijn hele leuke bedragen voor iemand die snel & discreet werk zoekt voor telefoonsex. Om je aan te melden kan je kiezen uit 1 van de bovenstaande aanbieders. Deze hebben een officieel aanmeldformulier voor jou om te werken bij telefoonseks. Er zijn verschillende thema’s zoals tieners, rijp, milf, huisvrouw, shemale & gay. Iedereen vanaf 18 jaar is dan ook welkom.

Discreet & veilig

Het werken bij 0906 lijnen kan over het algemeen als zeer veilig & verantwoord worden beschouwd. Er is geen sprake van fysiek contact tenzij je natuurlijk zelf openstaat voor een ontmoeting. Je kunt volledig vrij zijn in wie je bent en bent natuurlijk niet verplicht op te geven waar je daadwerkelijk vandaan komt. Met het bellen over een telefoon beschik je dus over de vrijheid die je mogelijk zoekt en toch bij kunt verdienen. Er is vraag naar werk binnen de seksbranche maar sommige vinden het werken als escort vaak net tever gaan. Bij een telefoondienst kan natuurlijk een prima veilig alternatief zijn met keuze over je eigen werktijden.

Wekelijks wordt dit overzicht bijgewerkt met nieuwe aanbieders. Dit zijn gecontroleerde en echte bedrijven die plaatsen bieden om te werken bij sexlijnen. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw jaarlijkse belastingaangifte. Dit valt onder extra inkomsten en voorziet het bedrijf je maandelijks van correcte strookjes met uitbetaling(en). Als man, vrouw of transgender ben je vrij je hier aan te melden en aan de slag te kunnen gaan als spannende operator. Er zijn momenteel meer dan 250 operators aan de slag bij de bekendste sexlijnen in Nederland.