Adult webhosting

Er is veel vraag op gebied van Adult webhosting. Ik zal in het kort proberen uit te leggen waarom het vaak geen goede keuze is jouw erotische website bij een groot hostingbedrijf dat te goedkoop is onder te brengen. Momenteel maken veel mensen voor hun erotische website vaak al gebruik van hosting. In de kleine lettertjes staat vaak dat op zekere hoogste erotische websites hosting toegestaan is maar men je slecht of tot zelfs niet helpen wil als er storing is. Dan heb je een bijeenkomend probleem is dat veel mensen die gebruik maken van erotische hosting vaak sites aan elkaar onderling ‘linken’. Wat er dan gebeurd is dat het netwerk daar waar jij mee op draait, een negatieve score mogelijk zal krijgen als gevolg van het onderlin aan elkaar knopen van websites (ook wel linkbuilding). Het is mogelijk om bij mij hosting te bestellen voor enkele of meerdere erotische websites. Hier heb ik ook voldoende capaciteit voor met 14 servers.

Hosting adult websites

Tegenwoordig is het een must om een server of hostingplekje te hebben die voorzien is van de laatste hardware en software. Software bepaalt uiteindelijk dat je je website zoals erotisch wordpress of een eigen CMS op maat kunt draaien op de snelst mogelijke manier. Het kan ook zijn dat je hostingpartij momenteel de support op oudere PHP (5.5 of lager) momenteel staakt en je software niet meer zal werken op een nieuwe machine. Op basis van je wensen kan ik een prima pakket samenstellen dat op de laatste intel hardware met 10x SSD in raid 10 zal draaien, en o.a gebruik maakt van MariaDB welk de snelst mogelijke ervaring zal gaan bieden. Ook kan ik je website versnellen wat ten goede zal gaan komen van je score in de zoekmachine (pagespeed en natuurlijk uptime). Als laatst is ook belangrijk dat wanneer je erotische video’s zult gaan streamen of aanbieden je natuurlijk ook de bandbreedte daarvoor moet hebben. Met meer dan 10Gbit uplink naar buiten toe zit dat wel snor. Zoek je een professionele hosting partij die jouw websites uit handen kan nemen voor je? Neem nu contact op.

Prijzen adult webhosting voor erotische websites

Hosting hoeft helemaal niet duur te zijn. Ook het gebruik van snelle en / of dure hardware hoef jij natuurlijk niet voor op te draaien. Ik ben enkele periodes actief geweest in de hostingbranche en weet precies wat er bij komt kijken bij het hebben van goede en betrouwbare hosting. Ik beschik over managed servers, wat inhoudt dat er een ander team voor mij ingrijpt zodra er storing is. Deze zijn voor mij ook 24/7 bereikbaar en is in de praktijk het afgelopen jaar nul storing of downtime geweest. Alle servers zijn op gebied van Directadmin, beschikken over ruim voldoende geheugen, is er keuze tussen PHP 5.5 of lager (of zelfs PHP 7), en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van caching in het geheugen of storage (SSD). Dit versnelt de website(s) en de beleving van bezoekers die gebruik maken van de sites.

De prijzen beginnen al vanaf € 25 excl. btw per jaar en kan aan de hand van de eisen het hostingpakket worden opgeschaald. Het is mogelijk meerdere websites over meerdere IPV4 of IPV6 adressen te verdelen. Ook het gebruik van eigen nameservers (alias) is mogelijk. Momenteel host ik websites voor meer dan 2500 particulieren, bedrijven en sites van mijzelf. Deze zijn gecombineerd zowel normale (niet adult) websites als adult websites. Ondersteuning is tevens aanwezig voor o.a WordPress, Joomla, Drupal en Magento. Ik kan de configuratie aanpassen op basis van jouw wensen en zal je merken dat het draaien van adult webhosting bij mij enorm soepel verloopt.

WordPress, joomla erotische hosting

Vanzelfsprekend behoort WordPress, Joomla, Drupal en alle andere populaire paketten hier natuurlijk ook bij. Als je een wordpress site hebt die vaak wordt aangevallen, en je permanente maatregelen wilt nemen, dan kan je het beste contact met mij opnemen. Mijn servers zijn automatisch beveiligd tegen aanvallen op basis van genoemde opensource paketten en blokkeren standaard bots die inbraakpogingen proberen. Dit voorkomt dat een site enorm traag wordt, of de hele servers mogelijk laat crashen. Wat ook mogelijk is en vaak voorkomt is o.a gehackte website laten opruimen. Tegen gunstige tarieven en toekomst bestendig tegen nieuwe aanvallen.

Als laatst is natuurlijk de configuratie van de server op basis van jouw website belangrijk. Als je bijv. een tergend langzame wordpress site hebt draaien, die voor geen mogelijkheid te versnellen lijkt, dan is grotendeels de configuratie van de server (apache, mysql, php) vermoedelijk de boosdoener. Mijn hosting is er voor geschikt om gebruik te maken van Opcache, wat veelvoudige queries die vaak voorkomen in wordpress aanzienlijk versnellen. Neem voor info contact op. Ook voor domein registratie & erotische webwinkels.

Bij Adult webhosting vind dagelijks backups plaats. Deze zijn met 1 druk op de knop voor de gebruiker te herstellen. De backups staan op een andere fysieke locatie dan waar de servers staan. Merendeels wordt vanuit Amsterdam noord-holland aangeboden en is er een fall-back systeem dat binnen 3 seconden kan overnemen in het gevolg van downtime. Naast backups is er ook mogelijkheid tot honderden email boxen (adressen), HTTPS certificaat installatie(s) voor op je website en nog veel meer. Op verzoek kan er via mij goedkoop een abonnement op o.a Cloudflare. Dit is de provider om serieus grote websites te beschermen tegen DDOS aanvallen en meer.