Domein registratie

Vanzelfsprekend hoort domein registratie van domeinnamen ook binnen 1 van de diensten en producten die ik lever. Het voordeel is dat registratie van een erotisch gerelateerde domeinnnaam bij mij op anonieme wijze kan. Dit houdt in dat bij normale registratie er administratief of technisch contact gegevens altijd een tenaamstelling, adres, postcode en woonplaats ingevuld moet worden. Als seksbedrijf of zelfstandige escort kan ik het me voorstellen dat zulk soort info liever niet vrij opvraagbaar is. Het is daarom mogelijk om domeinnamen bij mij te registreren welk standaard op mijn bedrijfsnaam komen te staan, maar waar de geldigheid en eigendom ook bij de klant gewoon behouden blijft. Contractueel staat dit zoal ook in mijn algemene voorwaarden uitgewerkt, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Adult domeinnamen & domein registratie

Ik koop domeinnamen op een zo goedkoop mogelijk manier in en kan ervoor zorgen dat grote bulk partijen ook met een aanzienlijke korting kunnen worden geboden. Als je daarom domeinnamen wilt registreren en met de grootst mogelijke keuze de beste namen zoekt, neem dan contact met mij op. Het voordeel om alles onder 1 dak te behouden is dat de kans op downtime bij bijv. adult webhosting gering is. Ik kan bijna alle extensies voor je registreren, verhuizen of verlengen op jaarbasis. Domeinnamen worden standaard voor 1 jaar geregistreerd en ieder jaar verlengd tenzij er een opzegging voor wordt aangeboden. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Verkopen domein

Natuurlijk kan je ook een interessant domein in bezit hebben wat je mischien wilt verkopen. Gezien mijn branche en expertise kan het zijn dat ik wat voor je kan betekenen. Het verkopen van een domein gebeurd aan de hand van een overdracht door middel van Auth token. Na een overeenkomst en prijsafspraak, kan het domein worden verhuisd naar mij of naar partijen die belang hebben bij het kopen van domeinnamen. Neem voor verkoop van je domeinnaam contact met mij op. Domeinnamen met een zeer korte registratieduur met louter het idee alleen deze weg te doen voor winst heb ik geen interesse in. Het liefst een bestaand domein met langere aaneengesloten registratie zijn interessant.