Fotos videos tegen betaling

Er zijn veel bezoekers die zich afvragen of een pay website mogelijk is met bijv. verkoop van foto’s, video’s en / of gedragen slipjes tegen betaling. Naar dit idee is momenteel veel vraag en lever ik de middelen om een eigen paysite op te kunnen zetten zonder technische kennis. Als je als dame, stel of ondernemer een betaalde website met zulke content wilt beginnen is de eerste start natuurlijk bij mij. Voor verschillende klanten heb ik in de loop der jaren paywebsites opgezet die eenvoud, betrouwbaarheid en eenvoud uitstralen voor een goede prijs. Ik weet me te onderscheiden van anderen omdat ik ter voorbeeld geen gratis plugins of sitebuilders hiervoor gebruik.

In de regel zijn gratis varianten namelijk best onveilig. Dat heeft te maken met dat zo’n systeem vaak met regelmaat geupdate moet worden, een update de werking kan vernielen of dat er sprake is van een ‘zero day exploit’ wat betekend dat een website gehacked kan worden met alle gevolgen vandien. Het bijkomende probleem hieruit is dat het materiaal wat oorspronkelijk aangeboden is tegen betaling zo op straat kan komen te liggen of dat er betaalgegevens kunnen worden gewijzigd waardoor men omzet kan mislopen. Ik lever een veilig & betrouwbaar pakket voor zowel foto’s, video’s of zelf live streaming wat tot een van de mogelijkheden behoort.

Paysite’s zijn populair voor dames, koppels en / seksbedrijven die iets meer willen doen met hun materiaal en dit aan willen bieden op internet naar hun bezoekers toe. Let wel dat de beste dagen voor betaalde erotiek zoals films hun hoogtij hebben gekend maar dat ik persoonlijk nog steeds geloof in goede & kwalitatieve content waar mensen bereid zijn voor te willen betalen. Denk bijv. aan een betaalsite met daarop BDSM, een fetish of een zeer spannende dame die op beeld erotiek tot een heel ander niveau weet te brengen, dan het standaard en / of generiek erotiek. Voor bekende pornosterren in Nederland heb ik verschillende paysites ook gemaakt.

Een paysite beheren is niet zo lastig. Wanneer je nieuwe content hebt zoals foto’s of video’s dan upload je deze op de geleverde website. Het systeem zal deze automatisch omzetten, je kiest tevens de prijs die afgerekend moet worden om het te kunnen bekijken en de update staat direct op de voorpagina. Alle zaken zoals betaling met iDeal, Mistercash (Belgie) of Overschrijving / Credit card zijn vooraf al ingesteld onder jouw eigen account bij een betaalprovider en alles is gereed. Dit heet ook wel set & forget en zijn eenmalige handelingen die in worden gesteld voor je. Omkijk naar code en / of techniek is vaak niet ter sprake omdat deze al dermate uitgewerkt is dankzij jaren ervaring.

Maatwerk techniek

Zoals geschreven maak ik uitsluitend maatwerk in erotisch webdesign en zoal geen gebruik van templates, gratis code of plugins die voor niets zijn te downloaden. Voor pay sites of webwinkels gebruik ik ook geen wordpress omdat dit genoemde pakket wat popuplair is op internet, oorspronkelijk ook niet bedoeld is voor heavy load applicaties of websites met een hoog aantal bezoekers. De server specificaties reizen de pan uit zodra je een serieus bezoekersaantallen via wordpress moet gaan laten verwerken. Een bijkomend nadeel is dat wordpress vaak doelwit is van automatische bots op het internet die constant zoeken naar beveiligings lekken op je website. Dit veroorzaakt veel ruis en kan een verkeerd beeld geven van de werkelijk aantal bezoekers. WordPress moet met regelmaat geupdate worden ook.

Het met regelmaat updaten van wordpress is niet altijd even wenselijk. Dit omdat een website op een momentum is gemaakt met een X aantal plugins of features, deze zouden technisch overschreven worden waardoor werking van een website niet langer meer gegerandeerd kan worden. Het systeem dat ik ontwikkeld heb is goed voor gebruik PHP 7 zelfs en kan letterlijk de komende jaren onderhoudsvrij draaien. Dit scheelt ook in de jaarlijkse kosten voor de klant omdat veel wordpress webdesigners een extra fee rekenen voor updates en / of testen. Maatwerk is in mijn ogen dan ook belangrijk voor als je een goede betaalwebsite zoekt voor het bieden van erotische content.

Veilig & snel

Het is belangrijk dat een website ten alle tijde snel reageert. Dit heeft te maken met dat bezoekers zich snel zullen irriteren aan een langzaam ladende website. Google beoordeelt websites ook aan de hand van snelheid en hoe snel deze erover doet om volledig te laden. Ik beheer meer dan 15 servers op moment van schrijven en zijn deze allen ingericht om de best mogelijke snelheid in combinatie met zo hoog mogelijke uptime te bieden. Het leveren van adult webhosting behoort ook tot de mogelijkheden. Van deze zaken is standaard rekening mee gehouden om de klant een zo rap mogelijke site aan te bieden. Vooral met streamen van video’s is een super verbinding noodzakelijk.

Websites worden overigens standaard met gebruik van HTTPS geleverd. Wat HTTPS precies is lees je hier. Deze is noodzakelijk wanneer je betalingen via het internet aan gaat bieden. Het gebruik van paypal & erotiek is verboden en kan ook niet worden gebruikt. Ik kan middels een betaalprovider je een groot aantal betaalmiddelen aanbieden die je toe kunt passen op je website. Klanten zijn ook in staat om een abonnement af te nemen voor bijv. 2 weken of langer, toegang tot al jouw erotische content. Als je meer wilt weten neem dan een kijkje op portfolio of neem contact met mij op. Binnen 24 uur reactie ontvang je van mij een schriftelijke of telefonische reactie.