Erotische webwinkels

Erotische webwinkels

Anno 2020 hebben veel mensen het idee iets voor zichzelf te willen beginnen, zoals een erotische webwinkel. Wat is het? En wat kost het? Wat zijn de voordelen? En waar moet je zoal op letten? Deze punten probeer ik op deze pagina voor je uit te leggen zodat je zelf een winkel in erotische artikelen wilt beginnen. Een erotische shop is eigenlijk een online erotische webwinkel in verkoop van erotische artikelen. Denk aan kleding, speeltjes of hulpmiddelen voor in de slaapkamer. De markt hierin is enorm, maar de concurrentie is groot. En hoe pak je dit aan? Als eerst maken we graag onderscheid tussen een echte webwinkel, of een erotische winkel op basis van dropship. De eerste betekend dat je beschikking hebt over een eigen voorraad erotische artikelen en dropship houdt in dat de leverancier rechtstreeks naar de klant verzend.

Winkel erotische artikelen

Het voordeel van een eigen erotische webwinkel is natuurlijk het beheer en zelf de prijzen bepalen. Het nadeel is dat er veel meer werk bij komt kijken en je echt groot af moet kunnen zetten om het betaalbaar te blijven houden. Met groot afzetten wordt bedoeld dat de omzet minimaal € 150.000 tot € 250.000 op jaarbasis dient te zijn. Als startende in een winkel met erotische artikelen is dit een onhaalbare zaak. Soms biedt dropshipping namelijk dan wel uitkomst en ontvang je als het ware een provisie over elk verkochte item in je webwinkel. Het tweede voordeel is dat je geen fysieke plaats hoeft te hebben met voorraad en ook geen kosten zult hebben als starter met een erotische shop. Een dropship is mischien wel het meest handige & goedkoopst als je voor het eerst een winkel in erotische artikelen wilt beginnen.

Wat heb je nodig?

Zoals je kunt lezen ontwikkel ik erotische websites voor een scherpe prijs en kan ik voor beide oplossingen iets voor je betekenen. Of je nu een echte eigen erotische webwinkel zoekt, niet op basis van wordpress en op maat voor jou ontwikkeld, of een eenvoudige dropship erotische winkel wilt beginnen, is het aan te raden contact met mij op te nemen. De reden dat ik niet kies voor wordpress is omdat deze vaak worden gehacked en klantgegevens, bestellingen en dergelijk op straat kunnen komen te liggen. Als eigenaar van een erotische winkel heb je namelijk een bepaalde verantwoording met o.a ook het garant stellen van persoonsgegevens. WordPress is dan ook niet aan te raden om deze in te zetten als basis voor een erotische webwinkel. Een eigen dropship website begint al vanaf € 150 per jaar waar je primair alleen voor promotie hoeft te zorgen. Op alle bestellingen die worden gedaan ontvang je dan een provisie. Meer weten? Zie ook webmasters.

SSL is verplicht

Als je een adult webwinkel draait waar persoonsgegevens op worden verwerkt (Bijv, naam, adres, postcode en woonplaats) dan is SSL o.a verplicht. SSL is in het kort een beveiligde verbinding tussen de gebruiker en server en zorgt dat anderen die eventueel mee kunnen kijken geen toegang krijgen tot deze gegevens die over het internet worden verstuurd. Denk aan het plaatsen van een bestelling op een website op een onbeveiligd netwerk in het openbaar. Ik lever zowel SSL op basis van Lets encrypt maar ook professionele SSL certificaten met o.a een eigen bedrijfsnaam in de plek waar de URL staat. Grote banken gebruiken dit soort certificaten met de hoogst mogelijke beveiliging.

Webwinkel op maat

Mischien heb je al ervaring met dropshipping, of op basis van wordpress maar wil je het wat groter aan kunnen pakken. Een webwinkel op maat is wat je zoekt en kan ik deze ontwikkelen voor je. Neem voor meer info contact met mij op voor meer info, prijzen en haalbaarheid. Naast het bouwen van websites voor een erotische winkel is het ook mogelijk adult webhosting te verzorgne op zeer snelle servers.